22

dic 2015

L'Ajuntament d'Alzira concedeix la insígnia d'or al sindicalista de CCOO Salvador Piera

22 de Diciembre de 2015. CCOO PV

Aquesta distinció es concedeix anualment a les persones i entitats locals més destacades. L'acte serà el pròxim 30 de desembre a l'Ajuntament d'Alzira


La concessió de la insígnia d'Or de la Ciutat d'Alzira, atorgada per l'Ajuntament a Salvador Piera Puig "Savoret", és un reconeixement merescut a una persona que ha dedicat tota la seua vida a defensar els drets dels treballadors i les treballadores. Un home de seny, obert, conciliador, i sindicalista de Comissions Obreres, el seu sindicat. Salvador ha estat una persona de referència sindical a Alzira, La Ribera i al País Valencià. Fou secretari de Formació i Cultura de la CS CCOO PV, i màxim responsable de Forem PV, amb Joan Sifre ostentant la Secretaria General de Comissions Obreres al PV.

"Savoret" en companyia d'altres persones i companys en temps passats difícils i durs mantingueren el pavelló de Comissions Obreres molt alt en la factoria Cartonajes Suñer. A les persones se'ls estima pels seus fets, per la seua honradesa i honorabilitat, aquest és el perfil humà de Salvador. Sens dubte el sindicalisme i la democràcia a Alzira i La Ribera tenen amb Salvador Piera una referència inexcusable.

En Comissions Obreres estem satisfets i contents, perquè, la labor de Salvador tinga aquest reconeixement públic. Hui en dia encara per a nosaltres Salvador segueix sent un company que ens ajuda en la reflexió, i en el debat social a l'hora d'analitzar la problemàtica laboral amb serenitat i objectivitat i a més a més segueix aportant-nos els anys d'experiència acumulada que és un tresor.

A mi particularment, la notícia de la concessió del Guardó d'Or d'Alzira a Salvador m'ha omplit de goig i satisfacció, i done gràcies per tenir la proximitat i la bona relació amb Salvador Piera i Joan Sifre. Està molt bé fer reconeixent a les entitats culturals, empresarials i de tot tipus, perquè, tots han contribuït al benestar d'Alzira i a donar-li dimensió econòmica i social a la ciutat, però, tanmateix, cal agrair que el nou equip de Govern de la ciutat haja considerat en la persona de Salvador Piera els valors que representa. En Comissions Obreres estem d?enhorabona!

Josep Antoni Carrascosa
Secretari General CCOO Ribera-Safor

Últimas entradas