Categoría: ARTURO LEN

16

jul 2019

BLOGS CCOO PV

La política com a element transformador de la vida de les persones

Poguera semblar que l'espectacle televisiu en el qual s'ha convertit la política des de fa algun temps confonguera la seua vertadera gènesi. Que la distància amb els espectadors als qui van dirigides les seues deliberacions, aprofundira en la desafecció amb una classe política que roman erràtica davant la transformació de la societat, a causa dels grans reptes que adverteixen que res serà igual a com ho coneixem. I resulta que aquest neguit s'aguditza quan, fruit del diàleg social i del posterior acord elevat a les Corts, s'aconsegueix l'aprovació d'una llei transformadora de les relacions laborals de centenars de milers de persones i reequilibradora del poder negocial en milers d'empreses adjudicatàries de l'Administració, que competien a veure qui ho feia més barat, en una espècie de baralla al més pur llunyà oest.

Publicado por Arturo León López, secretari general de CCOO PV en BLOGS CCOO PV el 16 de Julio de 2019. Categorías: ARTURO LEN, CONSELL, RESPONSABILITAT SOCIAL.

Últimas entradas

Palabras clave

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.