Categoría: IGUALTAT

8

mar 2019

BLOGS CCOO PV

Les necessitem a totes

No ens sobra cap dona, cap. Ni tan sols les que menyspreen, perquè ignoren, el llegat rebut i els noms d'aquelles que van esbrossar els camins pels quals ara transiten. Juntes som més fortes.

Publicado por Cloti Iborra Alcaraz en BLOGS CCOO PV el 8 de Marzo de 2019. Categorías: DONA, 8 MAR, DRETS, FEMINISME, IGUALTAT.

20

feb 2019

BLOGS CCOO PV

Sindicalisme al costat de les dones

La igualtat és una màxima expressió que a hores d’ara comença a tindre el relleu social i de consciència col·lectiva a més de lluita continua més enllà del món del treball, espai d’origen de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Publicado por Jose Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 20 de Febrero de 2019. Categorías: IGUALTAT.

26

nov 2018

BLOGS CCOO PV

Per una societat lliure de violència masclista

Aquest diumenge, dia 25, ens trobarem davant d’altre Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones. Un any més, denunciem les violències masclistes, exigim mesures per a la seua eliminació i mostrem el nostre rebuig rotund a tota mena de violència contra les dones.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 26 de Noviembre de 2018. Categorías: VIOLENCIA, IGUALTAT, 25N.

28

feb 2018

BLOGS CCOO PV

La igualtat és un dret

CCOO del les Comarques Centrals volem fer un crit a totes les treballadores i treballadors, a secundar la convocatòria dels aturs de 2h per torn, i a participar als distints actes, per reiterar el nostre compromís actiu amb l’eliminació de la discriminació laboral, econòmica i social de les dones.

Publicado por Susana Gisbert en BLOGS CCOO PV el 28 de Febrero de 2018. Categorías: IGUALTAT.

29

feb 2016

BLOGS CCOO PV

Avançar en igualtat

Per Manel Nieto, secretari general de CCOO a le Comarques del Nord

Publicado por en BLOGS CCOO PV el 29 de Febrero de 2016. Categorías: IGUALTAT.

Últimas entradas

Palabras clave

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.