Categoría: PENSIONS

27

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Igualtat, ocupació, salaris i pensions

Eixirem al carrer l´1 de Maig amb dignitat i responsabilitat d´allò que representem els sindicats de classe, democràtics i representatius, és a dir, la força del treball. Les dones i els homes de les Comissions Obreres seguim treballant pels valors de la solidaritat i la justícia social, i ho fem construint drets i mirant cap al futur.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 27 de Abril de 2018. Categorías: 1 DE MAIG, DESIGUALTAT, POBRESSA, TREBALL, PENSIONS.

20

mar 2018

BLOGS CCOO PV

Pensions, justícia i benestar social

Al meu entendre i en opinió de CCOO, això és el que hem reclamat i reivindicat dissabte passat, igual que ho hem fet des de fa molt de temps, amb més intensitat des del gran atropellament que el Govern de Rajoy l'any 2013 va imposar amb la seua reforma del sistema públic de pensions al nostre país.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 20 de Marzo de 2018. Categorías: PENSIONS.

Últimas entradas

Palabras clave

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.