Categoría: PRIMER DE MAIG

27

abr 2020

BLOGS CCOO PV

Xarxa sindical en defensa de la classe treballadora

Sota l’amenaça mundial de la pandèmia provocada pel coronavirus celebrem el Dia Internacional de la Salut Laboral i aquest Primer de Maig. Els treballadors i les treballadores hem de retre un homenatge merescut als professionals de la Sanitat i d’altres oficis què s’hi estan deixant la pell, la salut i fins la vida donant un exemple ferm de compromís i solidaritat amb la societat.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 27 de Abril de 2020. Categorías: PRIMER DE MAIG.

30

abr 2019

BLOGS CCOO PV

Primer les persones. Primer de Maig

Som a les portes d'un nou Primer de Maig, i no menys important que els anys anteriors, envoltat encara en l'halo de les eleccions generals i autonòmiques.

Publicado por Ana Mª García Alcolea en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2019. Categorías: PRIMER DE MAIG.

30

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Reivindicar igualtat, ocupació, més salari i jubilacions dignes

Sens dubte, els efectes de la crisi financera no s’han superat. Les desigualtats i la pobresa sociolaboral i la devaluació del treball persisteixen i a més a més són referents d’una estructura i patró de creixement econòmic que aleshores són les palanques de la competitivitat. Creix la productivitat, els guanys nominals de l’accionariat, a les empreses i de la banca rescatada amb fons públics etc.

Publicado por Josep Mª Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2018. Categorías: PRIMER DE MAIG.

30

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Unitat, fortalesa de la classe obrera

Sóc d'aquelles que pensen que cap lluita de la classe obrera ha d'estar aïllada, més aviat al contrari, totes aquestes són i han de seguir sent compartides. Perquè totes d'una manera o d’altra ens afecten, en primera persona o en el nostre cercle més pròxim. I si no fos el cas, que ho dubte, des d'aqueix sentiment de generositat i solidaritat per als qui pateixen aqueixes polítiques mancades de sensibilitat, aqueixes lluites les hem de fer nostres. Perquè al llarg de la història, el moviment obrer i des de l’internacionalisme ha sigut solidari.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2018. Categorías: LLUITES, DRETS, MOVIMENT OBRER, PRIMER DE MAIG, TREBALL DECENT, OIT.

1

may 2016

BLOGS CCOO PV

La dignidad del trabajo

El Primero de Mayo queremos significar la dignidad del trabajo y, sobre todo, de quienes lo ejercen. Ponerlo en el centro de la plaza pública, como medio de sustento para una vida decente, en contraposición al enriquecimiento ilícito de quienes se han dedicado a robarnos a manos llenas.

Publicado por Paco Molina Balaguer en BLOGS CCOO PV el 1 de Mayo de 2016. Categorías: 1 MAYO, PRIMER DE MAIG, PACO MOLINA.

Últimas entradas

Palabras clave

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.