Categoría: SALUT LABORAL

30

abr 2019

BLOGS CCOO PV

La necessitat d’una cultura preventiva

Val més curar-se amb salut, diu el refrany i ja se sap que quan ve el fred cal abrigar-se o el refredat ens deixa tocats durant una setmana. Ho aprenem des de ben xicotets, s'insisteix a casa, a l'escola, al centre de salut, etc. i té els seus efectes positius. Aquest principi preventiu bé ens vindria per al treball: Val més curar-se amb salut, perquè a la Comunitat Valenciana portem uns anys d'increments importants en sinistralitat laboral amb augments tant en accidents mortals, greus i lleus com en malalties professionals i és que la cultura preventiva no existeix en l'àmbit laboral.

Publicado por Juan Carlos Nuñez en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2019. Categorías: SALUT LABORAL.

14

may 2018

BLOGS CCOO PV

La salut laboral, un bé de totes

Durant el període de recessió s’optà bàsicament per estalviar i una de les partides damnificades va estar, i ho continua estant, la de seguretat i salut. Si anem a les dades, ens trobem que des de 2013, després de l’última reforma laboral, la sinistralitat laboral no ha deixat d’augmentar a la província de Castelló, a l’igual que a tot l’Estat.

Publicado por Albert Fernández en BLOGS CCOO PV el 14 de Mayo de 2018. Categorías: SALUT LABORAL, PRECARIETAT, ACCIDENTS, PREVENCIO.

Últimas entradas

Palabras clave

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.