Categoría: SERVEIS PUBLICS

19

dic 2017

BLOGS CCOO PV

Una sanitat en beneficis

Hi ha una diferència clara entre les empreses privades i les empreses públiques. Les privades han de rendibilitzar les inversions amb un objectiu clar de guanyar diners mentre, que les públiques tenen com a única finalitat prestar un servei a la ciutadania amb eficiència, equitat, qualitat i transparència.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 19 de Diciembre de 2017. Categorías: SANITAT, SERVEIS PUBLICS.

30

may 2016

BLOGS CCOO PV

Internalització de serveis

No és cap novetat que la “nova Diputació de València” ha apostat per la modernització i la transparència, prova d’això és un dels compromisos adoptats pel president Jorge Rodríguez d’acabar amb l’ocupació irregular i revertir les privatitzacions, i un exemple ha sigut la internalització del servei d’atenció telefònica de Gestió Tributària.

Publicado por Soledad Fernández Cano en BLOGS CCOO PV el 30 de Mayo de 2016. Categorías: SERVEIS PUBLICS, REVERSIO, REMUNICIPALITZACIO, INTERNALITZACIO.

9

may 2016

BLOGS CCOO PV

UJI: 25 anys d'oportunitats

Des de la perspectiva de les classes populars, la creació de la Universitat Jaume I va tenir un gran i positiu impacte a les comarques castellonenques. Per contextualitzar la importància d'aquest esdeveniment històric hem de recordar que l’UJI es va crear l'any 1991, mentre a Espanya encara s'estava construint l'estat social. I de la mateixa manera que es creava un sistema sanitari públic de qualitat per a tota la població o tal com es tractaven de consolidar i millorar els diversos nivells de l'ensenyament públic (Llei d'ordenació general del sistema educatiu, 1990), també es pretenia democratitzar les universitats (Llei de reforma universitària, 1983), facilitant l'accés als estudis universitaris a molts sectors socials de les classes populars, com els fills i les filles de famílies treballadores o la joventut rural, per exemple, per a qui fins a aqueix moment açò havia resultat molt difícil o summament costós.

 

Publicado por Manel Nieto, secretari general CCOO Comarques del Nord en BLOGS CCOO PV el 9 de Mayo de 2016. Categorías: UNIVERSITAT, UJI, SERVEIS PUBLICS.

Últimas entradas

Palabras clave

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.