21

may 2015

Un canvi necessari en les polítiques i en les cares

21 de Mayo de 2015. Manuela Pascual Ruiz

Manuela Pascual, secretaria general de CCOO Comarques Centrals


Estem a les portes d'unes eleccions municipals i autonòmiques, sens dubte un fet democràtic que el moviment sindical i el conjunt dels treballadors i treballadores no devem deixar passar.
 
No ens és igual qui ens governe i molt menys com. No és veritat que tots els polítics són iguals. Ni tampoc les polítiques que s'apliquen, obeeixen a ideologies, amb una clara intencionalitat de diferenciar a les classes i sobretot s'ha governat mirant només a una classe, als poderosos.
 
Els treballadors i treballadores tenim un primer compromís, primer omplir les urnes amb els nostres vots, vots que servisquen per a canviar als polítics i partits que ens han retall en drets Laborals, Socials, Serveis públics, Sanitat, Educació, Dependència, i fins i tot Constitucionals reformant el article 135, on se'ls dóna prioritat abans als bancs que a les persones. Ja ho tenim bé, és hora que les persones les que pitjor ho estan passant siguen les protagonistes.
 
Hem de ser responsables en les urnes, fer memòria dels qui s'han oposat a les reformes laborals, a les retallades en els serveis públics, els qui han estat al nostre costat en les mobilitzacions sempre , compartint no sols  discurs si no  proposant  en les institucions.
 
Hem de saber que la nostra comunitat autònoma és una de les pitjors en tots els aspectes, laborals, socials, de corrupció, i no passa res, hi ha localitats en la nostra comarca que encara són cap de llista per a l"alcaldia, Açò No pot ser!
 
És necessari un canvi, en les polítiques i en les cares.
 
Els nostres Ajuntaments, són les entitats més properes a la ciutadania, és necessari bones i bons  gestors perquè reivindiquen el  paper que han de jugar els Ajuntamens , la nostra comunitat autònoma té transferides les competències d'ocupació, educació, sanitat, formació, doncs  els  i les  que isquen de les urnes el dia 24 de maig en les diferents localitats de la nostra comarca haurien d'exigir al futur govern Valencià, primer un canvi en les polítiques, prioritzar l'ocupació, i protecció a les persones, recuperar els drets perduts en l'administració pública i en la privada, reivindicar un finançament més just per als Ajuntaments, perquè puguen fer front a necessitats que els ciutadans i ciutadanes de les nostres comarques necessiten i  realitzar i fer una política de veritat.
 
El 24 pot i deu ser, l'inici a eixe canvi tan necessari per a les persones i per a l'economia.
 
Amb el nostre vot és possible!
 

 

Últimas entradas