Categoría: CASTELLO

26

abr 2023

BLOGS CCOO PV

Maig 'point'

Un dels nostres desitjos és tindre salut, també per la nostra gent estimada i de manera habitualcom a expressió d'afecte i/o educació entre dues persones que es troben o s'acomiaden, i ésque gaudir de bona salut és fonamental per al benestar de les persones. Les condicionslaborals és un dels factors que més la influencien, durant la nostra vida laboral quasi la quartapart del nostre temps estem al lloc de treball i aquest no sempre es desenvolupa en un entornque reuneix les condicions segures i saludables adients.

Publicado por Albert Fernàndez en BLOGS CCOO PV el 26 de Abril de 2023. Categorías: 28 ABRIL, 1 MAIG, CASTELLO.

4

ene 2023

BLOGS CCOO PV

Tasca feta i molt per fer

Fa un any encetàvem un 2022 amb l'esperança de deixar enrere el maldecap de la pandèmia, per allò d'haver-nos acostumat a conviure-hi, i amb la il·lusió de gaudir un any de “normalitat”. Aquesta poc ens va durar, el 24 de febrer Putin acabava amb ella situant-nos en una nova conjuntura econòmica i aguditzant tensions polítiques internacionals. Al cap tenim dos dels efectes més comentats d'aquesta guerra, la inflació desbocada i el cost elevat de l'energia.

Publicado por Albert Fernández en BLOGS CCOO PV el 4 de Enero de 2023. Categorías: CASTELLO, REIVINDICACIONS, CERAMICA, CONVENIS.

Últimas entradas

Palabras clave