Categoría: DESIGUALTAT

23

feb 2021

BLOGS CCOO PV

Bretxa salarial: la conseqüència econòmica de la desigualtat de les dones

La bretxa salarial al mercat de treball és un fenomen estructural i un fet socioeconòmic generalitzat i universal, que abasta tots els sectors econòmics. És la conseqüència econòmica de la desigual inserció i participació laboral de les dones al mercat de treball, resultant alhora d’una divisió sexual del treball encara vigent i d’una cultura patriarcal arrelada. A més, aquesta desigualtat determina també les bretxes tant en les prestacions com en les pensions.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 23 de Febrero de 2021. Categorías: BRETXA SALARIAL, PENSIONS, DESIGUALTAT, DONES.

27

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Igualtat, ocupació, salaris i pensions

Eixirem al carrer l´1 de Maig amb dignitat i responsabilitat d´allò que representem els sindicats de classe, democràtics i representatius, és a dir, la força del treball. Les dones i els homes de les Comissions Obreres seguim treballant pels valors de la solidaritat i la justícia social, i ho fem construint drets i mirant cap al futur.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 27 de Abril de 2018. Categorías: 1 DE MAIG, DESIGUALTAT, POBRESSA, TREBALL, PENSIONS.

8

mar 2018

BLOGS CCOO PV

Cap a la vaga feminista

Aquest 8 de Març anem a la vaga. Denunciem la situació de discriminació i violències que patim les dones, exigim solucions, i clamem ben fort que volem una societat on el respecte i la igualtat entre les persones siga l’eix vertebrador.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 8 de Marzo de 2018. Categorías: DONA, FEMINISME, BRETXES, VIOLENCIA MASCLISTA, DESIGUALTAT, VAGA.

Últimas entradas

Palabras clave