Categoría: DONES

6

mar 2024

BLOGS CCOO PV

CCOO PV, una organització sindical liderada també per dones

Diem que som un sindicat feminista, no sols perquè ho diuen els nostres Estatuts, sinó també perquè les dones estem en tots els àmbits i en totes les estructures de la nostra organització.

Publicado por Cloti Iborra Alcaraz en BLOGS CCOO PV el 6 de Marzo de 2024. Categorías: DONES, FEMINISME, IGUALTAT.

2

mar 2021

BLOGS CCOO PV

La pandèmia agreuja més la situació de les dones

És cert que per al conjunt de la ciutadania aquesta situació és angoixant, en la salut, en el social i en l’econòmic. Portem quasi un any arrossegant aquesta situació que ha canviat, sense dubte, les nostres vides. Les formes de relacionar-nos entre companyes i companys de treball, familiars, amics i amigues. Però sens dubte açò passarà amb l’avanç de la ciència i la responsabilitat de tots i totes.

Publicado por Manuela Pascual Ruiz en BLOGS CCOO PV el 2 de Marzo de 2021. Categorías: PNADMIA, DONES, IGUALTAT.

23

feb 2021

BLOGS CCOO PV

Bretxa salarial: la conseqüència econòmica de la desigualtat de les dones

La bretxa salarial al mercat de treball és un fenomen estructural i un fet socioeconòmic generalitzat i universal, que abasta tots els sectors econòmics. És la conseqüència econòmica de la desigual inserció i participació laboral de les dones al mercat de treball, resultant alhora d’una divisió sexual del treball encara vigent i d’una cultura patriarcal arrelada. A més, aquesta desigualtat determina també les bretxes tant en les prestacions com en les pensions.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 23 de Febrero de 2021. Categorías: BRETXA SALARIAL, PENSIONS, DESIGUALTAT, DONES.

25

may 2020

BLOGS CCOO PV

Conciliació en temps de COVID

La conciliació sempre ha sigut un problema per a les persones, més encara per a les famílies amb menors o majors amb necessitats de cures, situació que es complica si la família és monoparental.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 25 de Mayo de 2020. Categorías: CONCILIACI, COVID, DONES.

Últimas entradas

Palabras clave