Categoría: DRETS

8

mar 2019

BLOGS CCOO PV

Les necessitem a totes

No ens sobra cap dona, cap. Ni tan sols les que menyspreen, perquè ignoren, el llegat rebut i els noms d'aquelles que van esbrossar els camins pels quals ara transiten. Juntes som més fortes.

Publicado por Cloti Iborra Alcaraz en BLOGS CCOO PV el 8 de Marzo de 2019. Categorías: DONA, 8 MAR, DRETS, FEMINISME, IGUALTAT.

31

ene 2019

BLOGS CCOO PV

Una nova oportunitat per als serveis socials

Estem de celebració, la nova Llei de serveis socials ha nascut amb l'objectiu de perdre de vista l’assistencialisme i el caràcter discrecional que havia caracteritzat el Sistema Públic Valencià de Serveis Socials, per garantir l'accés al sistema i les prestacions com un dret subjectiu, en condicions d'igualtat i equitat, sense discriminació per cap circumstància personal o social.

Publicado por Ana Belén Montero Martínez en BLOGS CCOO PV el 31 de Enero de 2019. Categorías: SERVEIS SOCIALS, DEPENDNCIA, BENESTAR, POBRESA, DRETS.

30

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Unitat, fortalesa de la classe obrera

Sóc d'aquelles que pensen que cap lluita de la classe obrera ha d'estar aïllada, més aviat al contrari, totes aquestes són i han de seguir sent compartides. Perquè totes d'una manera o d’altra ens afecten, en primera persona o en el nostre cercle més pròxim. I si no fos el cas, que ho dubte, des d'aqueix sentiment de generositat i solidaritat per als qui pateixen aqueixes polítiques mancades de sensibilitat, aqueixes lluites les hem de fer nostres. Perquè al llarg de la història, el moviment obrer i des de l’internacionalisme ha sigut solidari.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2018. Categorías: LLUITES, DRETS, MOVIMENT OBRER, PRIMER DE MAIG, TREBALL DECENT, OIT.

Últimas entradas

Palabras clave