Categoría: EXPLOTACIO

12

dic 2023

BLOGS CCOO PV

Alcoi: la memòria del petrólio

Amb una conferència-debat a la seu de CC.OO. sobre El sindicalisme a Alcoi: d’ahir a hui, acaba el cicle commemoratiu del 150é aniversari de la revolta obrera coneguda com “els fets del petrólio” -promogut per una Comissió integrada per representants de l’Ajuntament, del Centre d’Estudis Històrics i de tots els sindicats- i que, des del proppassat 1er de Maig, s’ha concretat en exposicions, visites guiades als llocs de memòria, publicacions documentals i la intervenció de qualificats especialistes en la matèria..

Publicado por Pere J. Beneyto en BLOGS CCOO PV el 12 de Diciembre de 2023. Categorías: ALCOI, MOVIMENT OBRER, HISTORIA, MEMORIA, REVOLTA, EXPLOTACIO.

27

jul 2022

BLOGS CCOO PV

Explotació en estat pur és el que explica el problema de les vacants laborals

Fa algunes setmanes, aquest diari publicava un article del nostre estimat Pere J. Beneyto, la lectura assossegada del qual us la recomane vivament, i que sota l'epígraf eloqüent Pay them habite (paguen-los més), reflexionava sobre la qüestió controvertida de les vacants laborals. Amb arguments magníficament exposats i documentats sostenia la tesi que el suposat problema té molt d'induït i que sembla encobrir un altre major: la incapacitat empresarial per a generar ocupació de qualitat.

Publicado por Ana García Alcolea, secretària general CCOO PV en BLOGS CCOO PV el 27 de Julio de 2022. Categorías: EXPLOTACIO, VACANTS, REFORMA LABORAL.

Últimas entradas

Palabras clave