Categoría: FEMINISME

9

mar 2022

BLOGS CCOO PV

La precarietat de les precàries

Amina fa molt de temps que va arribar a València. I encara recorda quan va arribar, «amb l’esperança dels infants» que cantaria Lluís Llach, jove i ingènua. Pensava que arribar era la meta i que una volta ací ja estava. Però no sabia tot el que hauria de passar encara. El més important era aconseguir «els papers» i un treball. Tot i que sense el segon no hi hauria el primer i sense papers no hi havia treball. O que el treball que hi havia era el més precari dels precaris, el que no surt en cap lloc, on no existeixes, res vals i res pots reclamar.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 9 de Marzo de 2022. Categorías: IGUALTAT, FEMINISME.

8

mar 2019

BLOGS CCOO PV

Les necessitem a totes

No ens sobra cap dona, cap. Ni tan sols les que menyspreen, perquè ignoren, el llegat rebut i els noms d'aquelles que van esbrossar els camins pels quals ara transiten. Juntes som més fortes.

Publicado por Cloti Iborra Alcaraz en BLOGS CCOO PV el 8 de Marzo de 2019. Categorías: DONA, 8 MAR, DRETS, FEMINISME, IGUALTAT.

8

mar 2018

BLOGS CCOO PV

Cap a la vaga feminista

Aquest 8 de Març anem a la vaga. Denunciem la situació de discriminació i violències que patim les dones, exigim solucions, i clamem ben fort que volem una societat on el respecte i la igualtat entre les persones siga l’eix vertebrador.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 8 de Marzo de 2018. Categorías: DONA, FEMINISME, BRETXES, VIOLENCIA MASCLISTA, DESIGUALTAT, VAGA.

Últimas entradas

Palabras clave