Categoría: PENSIONS

25

mar 2024

BLOGS CCOO PV

Bretxa de gènere en les pensions

Les bretxes salarials de gènere no es produeixen només durant la vida activa de les dones, sinó que es fan cròniques i extensives en la seua trajectòria vital. Per això la disparitat d'ingressos no es tracta d'una qüestió momentània o conjuntural, sinó que es defineix pel seu caràcter estructural, al llarg de tota la vida.

Publicado por Lidón Calvo en BLOGS CCOO PV el 25 de Marzo de 2024. Categorías: BRETXA, PENSIONS, CURES, IGUALTAT.

26

abr 2021

BLOGS CCOO PV

#AraToca CCOO reclama polítiques per a la gent que permeten millorar les condicions de vida de la gent treballadora

No ens cansarem de mobilitzar-nos fins que les nostres peticions es publiquen al BOE». Amb aquesta frase, Unai Sordo verbalitza el desig majoritari de la classe treballadora. Les successives crisis, les polítiques de retallades dels diferents Governs, al costat de l’actual pandèmia, les reformes laborals i el futur de les nostres pensions, desdibuixen els projectes de vida de les persones treballadores d’aquest País. Més si cap, si parlem de joves, dones, o majors de 45 anys.

Publicado por Manuel Martínez Solera en BLOGS CCOO PV el 26 de Abril de 2021. Categorías: MOBILITZACIO, PRIMER DE MAIG, DIALEG SOCIAL, AGENDA SOCIAL, SMI, PENSIONS, REFORMA LABORAL.

23

feb 2021

BLOGS CCOO PV

Bretxa salarial: la conseqüència econòmica de la desigualtat de les dones

La bretxa salarial al mercat de treball és un fenomen estructural i un fet socioeconòmic generalitzat i universal, que abasta tots els sectors econòmics. És la conseqüència econòmica de la desigual inserció i participació laboral de les dones al mercat de treball, resultant alhora d’una divisió sexual del treball encara vigent i d’una cultura patriarcal arrelada. A més, aquesta desigualtat determina també les bretxes tant en les prestacions com en les pensions.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 23 de Febrero de 2021. Categorías: BRETXA SALARIAL, PENSIONS, DESIGUALTAT, DONES.

27

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Igualtat, ocupació, salaris i pensions

Eixirem al carrer l´1 de Maig amb dignitat i responsabilitat d´allò que representem els sindicats de classe, democràtics i representatius, és a dir, la força del treball. Les dones i els homes de les Comissions Obreres seguim treballant pels valors de la solidaritat i la justícia social, i ho fem construint drets i mirant cap al futur.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 27 de Abril de 2018. Categorías: 1 DE MAIG, DESIGUALTAT, POBRESSA, TREBALL, PENSIONS.

20

mar 2018

BLOGS CCOO PV

Pensions, justícia i benestar social

Al meu entendre i en opinió de CCOO, això és el que hem reclamat i reivindicat dissabte passat, igual que ho hem fet des de fa molt de temps, amb més intensitat des del gran atropellament que el Govern de Rajoy l'any 2013 va imposar amb la seua reforma del sistema públic de pensions al nostre país.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 20 de Marzo de 2018. Categorías: PENSIONS.

Últimas entradas

Palabras clave