Categoría: PRIMER DE MAIG

4

may 2022

BLOGS CCOO PV

Un 1 de Maig per una Espanya més social i per una Alacant millor encara

Ja passat l'1 de Maig i amb les ressaques de Pegasus i de la votació en el Congrés en contra del Pla Anticrisi del govern, és pertinent fer alguna reflexió a curt si volem construir entre tots i totes una democràcia més sòlida i cohesionada, que no està tant clar veient la vàcua confrontació partidista.

Publicado por Francisco García Alcaraz en BLOGS CCOO PV el 4 de Mayo de 2022. Categorías: PRIMER DE MAIG, DRETS LABORALS, ECONOMIA.

2

may 2022

BLOGS CCOO PV

Primero de Mayo, razones para salir a la calle no nos faltan

Tras el extenuante paréntesis que ha supuesto la pandemia, hoy encaramos el Primero de Mayo de la vuelta a la normalidad. Salimos a la calle a manifestarnos por los derechos sociales y laborales de la clase trabajadora, a reclamar un nuevo orden mundial más justo, que sitúe a las personas y su bienestar por delante de los intereses económicos de una minoría privilegiada.

Publicado por Ana García en BLOGS CCOO PV el 2 de Mayo de 2022. Categorías: 1 DE MAYO, PRIMERO DE MAYO, PRIMER DE MAIG.

2

may 2022

BLOGS CCOO PV

Cap a la igualtat

Insistim en la necessitat d’una contenció dels preus, un acte de responsabilitat des de les empreses

Publicado por Albert Fernández en BLOGS CCOO PV el 2 de Mayo de 2022. Categorías: PRIMER DE MAIG, PRIMERO DE MAYO.

3

may 2021

BLOGS CCOO PV

És Primer de Maig

De nou el Primer de Maig. De nou la classe treballadora al carrer per recordar que el treball és clau en qualsevol societat, per recordar que el món avança pel treball, no per l'especulació ni la corrupció.

Publicado por Jose Mª Ruiz Olmos en BLOGS CCOO PV el 3 de Mayo de 2021. Categorías: PRIMER DE MAIG, 1 DE MAYO, PRIMERO DE MAYO.

3

may 2021

BLOGS CCOO PV

Un Primer de Maig de reconeixement i reivindicació

Aquest Primer de Maig CCOO i UGT eixim al carrer amb el lema ‘ARA TOCA COMPLIR, un país en deute amb la seua gent treballadora’. L'any 2020 el Primer de Maig es va produir en ple confinament causat per la pandèmia per la COVID-19 i les nostres reivindicacions es van fer virals a través de les xarxes socials.

Publicado por Carmen Palomar en BLOGS CCOO PV el 3 de Mayo de 2021. Categorías: PRIMER DE MAIG, 1 DE MAYO, PRIMERO DE MAYO, DIA DEL TRABAJO.

26

abr 2021

BLOGS CCOO PV

#AraToca CCOO reclama polítiques per a la gent que permeten millorar les condicions de vida de la gent treballadora

No ens cansarem de mobilitzar-nos fins que les nostres peticions es publiquen al BOE». Amb aquesta frase, Unai Sordo verbalitza el desig majoritari de la classe treballadora. Les successives crisis, les polítiques de retallades dels diferents Governs, al costat de l’actual pandèmia, les reformes laborals i el futur de les nostres pensions, desdibuixen els projectes de vida de les persones treballadores d’aquest País. Més si cap, si parlem de joves, dones, o majors de 45 anys.

Publicado por Manuel Martínez Solera en BLOGS CCOO PV el 26 de Abril de 2021. Categorías: MOBILITZACIO, PRIMER DE MAIG, DIALEG SOCIAL, AGENDA SOCIAL, SMI, PENSIONS, REFORMA LABORAL.

27

abr 2020

BLOGS CCOO PV

Xarxa sindical en defensa de la classe treballadora

Sota l’amenaça mundial de la pandèmia provocada pel coronavirus celebrem el Dia Internacional de la Salut Laboral i aquest Primer de Maig. Els treballadors i les treballadores hem de retre un homenatge merescut als professionals de la Sanitat i d’altres oficis què s’hi estan deixant la pell, la salut i fins la vida donant un exemple ferm de compromís i solidaritat amb la societat.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 27 de Abril de 2020. Categorías: PRIMER DE MAIG.

30

abr 2019

BLOGS CCOO PV

Primer les persones. Primer de Maig

Som a les portes d'un nou Primer de Maig, i no menys important que els anys anteriors, envoltat encara en l'halo de les eleccions generals i autonòmiques.

Publicado por Ana Mª García Alcolea en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2019. Categorías: PRIMER DE MAIG.

30

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Reivindicar igualtat, ocupació, més salari i jubilacions dignes

Sens dubte, els efectes de la crisi financera no s’han superat. Les desigualtats i la pobresa sociolaboral i la devaluació del treball persisteixen i a més a més són referents d’una estructura i patró de creixement econòmic que aleshores són les palanques de la competitivitat. Creix la productivitat, els guanys nominals de l’accionariat, a les empreses i de la banca rescatada amb fons públics etc.

Publicado por Josep Mª Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2018. Categorías: PRIMER DE MAIG.

30

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Unitat, fortalesa de la classe obrera

Sóc d'aquelles que pensen que cap lluita de la classe obrera ha d'estar aïllada, més aviat al contrari, totes aquestes són i han de seguir sent compartides. Perquè totes d'una manera o d’altra ens afecten, en primera persona o en el nostre cercle més pròxim. I si no fos el cas, que ho dubte, des d'aqueix sentiment de generositat i solidaritat per als qui pateixen aqueixes polítiques mancades de sensibilitat, aqueixes lluites les hem de fer nostres. Perquè al llarg de la història, el moviment obrer i des de l’internacionalisme ha sigut solidari.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2018. Categorías: LLUITES, DRETS, MOVIMENT OBRER, PRIMER DE MAIG, TREBALL DECENT, OIT.

1

may 2016

BLOGS CCOO PV

La dignidad del trabajo

El Primero de Mayo queremos significar la dignidad del trabajo y, sobre todo, de quienes lo ejercen. Ponerlo en el centro de la plaza pública, como medio de sustento para una vida decente, en contraposición al enriquecimiento ilícito de quienes se han dedicado a robarnos a manos llenas.

Publicado por Paco Molina Balaguer en BLOGS CCOO PV el 1 de Mayo de 2016. Categorías: 1 MAYO, PRIMER DE MAIG, PACO MOLINA.

Últimas entradas

Palabras clave