Categoría: TREBALL DECENT

8

oct 2020

BLOGS CCOO PV

Per un nou contracte social

Aquest 7 d'octubre es commemora la 13a edició de la Jornada Mundial pel Treball Decent (#JMTD20). Una jornada reivindicativa i de mobilització en la qual el sindicalisme internacional i CCOO reclamaran treball digne, amb drets i seguretat, i un nou contracte social.

Publicado por Manuela Pascual en BLOGS CCOO PV el 8 de Octubre de 2020. Categorías: JMTD, TREBALL DECENT, GLOBALITZACIO, ODS.

30

abr 2018

BLOGS CCOO PV

Unitat, fortalesa de la classe obrera

Sóc d'aquelles que pensen que cap lluita de la classe obrera ha d'estar aïllada, més aviat al contrari, totes aquestes són i han de seguir sent compartides. Perquè totes d'una manera o d’altra ens afecten, en primera persona o en el nostre cercle més pròxim. I si no fos el cas, que ho dubte, des d'aqueix sentiment de generositat i solidaritat per als qui pateixen aqueixes polítiques mancades de sensibilitat, aqueixes lluites les hem de fer nostres. Perquè al llarg de la història, el moviment obrer i des de l’internacionalisme ha sigut solidari.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2018. Categorías: LLUITES, DRETS, MOVIMENT OBRER, PRIMER DE MAIG, TREBALL DECENT, OIT.

27

sep 2016

BLOGS CCOO PV

Contra el treball indecent

Un any més i com és habitual en l'últim decenni, el moviment sindical internacional encarem el pròxim 7 d'Octubre una cita de cabdal importància per al present i futur de les persones, de les treballadores i dels treballadors d’arreu del món, que commemora i reivindica el “Dia Internacional pel Treball Decent”.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 27 de Septiembre de 2016. Categorías: TREBALL DECENT.

Últimas entradas

Palabras clave