Categoría: TARONJA

9

sep 2019

BLOGS CCOO PV

En defensa del camp

Vaig tindre el goig de llegir-me amb cura un extens i argumentat article signat per aleshores alcalde de Càrcer, Josep Botella. Un home què sap el que diu i per què ho diu, no debades ha segut Secretari General de La Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià i, a més a més una persona progressista amb un ferm compromís ciutadà, amb la seua terra, els llauradors i l’econòmica social.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 9 de Septiembre de 2019. Categorías: CANVI CLIMTIC, AGRICULTURA, TARONJA, CAMP, CTRICS.

27

jun 2019

BLOGS CCOO PV

Cavallers, va de bó!

El passat 15 de juny prengueren possessió els alcaldes i alcaldesses a tot arreu dels pobles a la Ribera. Això si, amb algunes incoherències personals i col·lectives amb un perfum del típic sainet valencià “voler clavar el clau per la cabota” i, més prompte que tard, assistirem segurament a mocions de censura per a no avorrir al personal.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 27 de Junio de 2019. Categorías: AJUNTAMENTS, TARONJA.

Últimas entradas

Palabras clave

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.