Categoría: ECONOMIA

10

dic 2018

BLOGS CCOO PV

Agilitzar les relacions humanes, econòmiques i comercials

El passat dia 1 de desembre se'ns convidava a participar a les CCOO PV en una jornada organitzada per l'institut d'economia i empresa Ignasi Villalonga, el Semanari El Temps i l'Ajuntament de Vinaròs, ciutat de les nostres comarques, que va fer d'amfitriona i ens acollia en un espai digne de saludar com és el Vinalab.

Publicado por Manel nieto en BLOGS CCOO PV el 10 de Diciembre de 2018. Categorías: CORREDOR MEDITERRANI, RELACIONS, TRANSPORT, ECONOMIA.

1

ago 2016

BLOGS CCOO PV

La vertadera situació del treball a la Ribera

Ara i adés tornem a sentir des de diferents fronts i veus interessades a confondre l’opinió pública que exposen les dades del creixement econòmic, i les reiterades baixades en l’atur registrat en les oficines del Servef-SEPE, un patró de creixement que respon a la devaluació salarial, social i a l’empitjorament de les condicions del treball.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa Torregrosa en BLOGS CCOO PV el 1 de Agosto de 2016. Categorías: ECONOMIA, CONDICIONS LABORALS.

Últimas entradas

Palabras clave

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.