Categoría: COLLIDORS

12

feb 2022

BLOGS CCOO PV

La crisi de la taronja

Sabem molt bé quins són els interessos mercantilistes que estan tirant per terra el preu de la taronja, però, nosaltres tenim clar la defensa dels milers de llocs de treball que comencen a estar en perill, i tanmateix defensem l’aportació del sector citrícola al medi ambient i a la sostenibilitat de les zones rurals.

Publicado por Andrés Bermejo Cutanda en BLOGS CCOO PV el 12 de Febrero de 2022. Categorías: TARONJA, RIBERA, MAGATZEMS, COLLIDORS.

23

sep 2020

BLOGS CCOO PV

Una nova campanya citrícola

Aquesta qüestió és de primer ordre si no volem que la campanya de la taronja esdevinga un desastre catastròfic. Les empreses estan obligades a l’adequació dels llocs i espais de treball, i els treballadors han d’extremar i exigir la posada en marxa de les mesures i els protocols perquè la seguretat i la salut en el treball siga la primera i màxima preocupació del sector. No hi ha excuses, tothom sap el que cal fer i com fer-­ho. Sobretot s´ha de vigilar la mobilitat del sector de collidors on tenim molta mà d’obra immigrant o treballadors i treballadores associats a les ETT. No podem ni permetrem casos de massificació en vehicles de transport als camps, vivendes, etc.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa Torregrossa en BLOGS CCOO PV el 23 de Septiembre de 2020. Categorías: COLLIDORS, CAMPANYA CITRCOLA, MOBILITAT, COVID.

24

ago 2020

BLOGS CCOO PV

Seguretat al camp en la nova campanya

D ’ací no res l’estiu se n’anirà i donarà pas a la tardor. Ens trobarem de nou davant del començament de la campanya de la taronja, que a la Ribera ocupa a més d’11.000 treballadors i treballadores entre magatzems i collidors.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 24 de Agosto de 2020. Categorías: TARONJA, COLLIDORS, CAMP, MAGATZEMS, SECTOR AGROALIMENTARI, CAMPANYA.

Últimas entradas

Palabras clave