Categoría: IGUALTAT

25

mar 2024

BLOGS CCOO PV

Bretxa de gènere en les pensions

Les bretxes salarials de gènere no es produeixen només durant la vida activa de les dones, sinó que es fan cròniques i extensives en la seua trajectòria vital. Per això la disparitat d'ingressos no es tracta d'una qüestió momentània o conjuntural, sinó que es defineix pel seu caràcter estructural, al llarg de tota la vida.

Publicado por Lidón Calvo en BLOGS CCOO PV el 25 de Marzo de 2024. Categorías: BRETXA, PENSIONS, CURES, IGUALTAT.

6

mar 2024

BLOGS CCOO PV

CCOO PV, una organització sindical liderada també per dones

Diem que som un sindicat feminista, no sols perquè ho diuen els nostres Estatuts, sinó també perquè les dones estem en tots els àmbits i en totes les estructures de la nostra organització.

Publicado por Cloti Iborra Alcaraz en BLOGS CCOO PV el 6 de Marzo de 2024. Categorías: DONES, FEMINISME, IGUALTAT.

9

mar 2022

BLOGS CCOO PV

La precarietat de les precàries

Amina fa molt de temps que va arribar a València. I encara recorda quan va arribar, «amb l’esperança dels infants» que cantaria Lluís Llach, jove i ingènua. Pensava que arribar era la meta i que una volta ací ja estava. Però no sabia tot el que hauria de passar encara. El més important era aconseguir «els papers» i un treball. Tot i que sense el segon no hi hauria el primer i sense papers no hi havia treball. O que el treball que hi havia era el més precari dels precaris, el que no surt en cap lloc, on no existeixes, res vals i res pots reclamar.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 9 de Marzo de 2022. Categorías: IGUALTAT, FEMINISME.

15

mar 2021

BLOGS CCOO PV

La covid posa en risc l’avanç cap a la igualtat

La pandèmia colpeja les dones i ha intensificat la bretxa laboral de gènere durant el darrer any. Fa una setmana celebràvem el Dia Internacional de les Dones, fita que aprofitem per a posar sobre la taula les discriminacions i desigualtats que encara patim i exigir mesures que les corregisquen, per abastar la desitjada igualtat real i efectiva.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 15 de Marzo de 2021. Categorías: DONA, IGUALTAT, COVID, DISCRIMINACI.

9

mar 2021

BLOGS CCOO PV

On estem les dones?

Les discriminacions i desigualtats per causa de gènere en el món del treball són una qüestió innegable que proven les dades i que patim nosaltres.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 9 de Marzo de 2021. Categorías: IGUALTAT, BRETXA, GENERE, 8 DE MAR.

2

mar 2021

BLOGS CCOO PV

La pandèmia agreuja més la situació de les dones

És cert que per al conjunt de la ciutadania aquesta situació és angoixant, en la salut, en el social i en l’econòmic. Portem quasi un any arrossegant aquesta situació que ha canviat, sense dubte, les nostres vides. Les formes de relacionar-nos entre companyes i companys de treball, familiars, amics i amigues. Però sens dubte açò passarà amb l’avanç de la ciència i la responsabilitat de tots i totes.

Publicado por Manuela Pascual Ruiz en BLOGS CCOO PV el 2 de Marzo de 2021. Categorías: PNADMIA, DONES, IGUALTAT.

8

mar 2019

BLOGS CCOO PV

Les necessitem a totes

No ens sobra cap dona, cap. Ni tan sols les que menyspreen, perquè ignoren, el llegat rebut i els noms d'aquelles que van esbrossar els camins pels quals ara transiten. Juntes som més fortes.

Publicado por Cloti Iborra Alcaraz en BLOGS CCOO PV el 8 de Marzo de 2019. Categorías: DONA, 8 MAR, DRETS, FEMINISME, IGUALTAT.

20

feb 2019

BLOGS CCOO PV

Sindicalisme al costat de les dones

La igualtat és una màxima expressió que a hores d’ara comença a tindre el relleu social i de consciència col·lectiva a més de lluita continua més enllà del món del treball, espai d’origen de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Publicado por Jose Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 20 de Febrero de 2019. Categorías: IGUALTAT.

26

nov 2018

BLOGS CCOO PV

Per una societat lliure de violència masclista

Aquest diumenge, dia 25, ens trobarem davant d’altre Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones. Un any més, denunciem les violències masclistes, exigim mesures per a la seua eliminació i mostrem el nostre rebuig rotund a tota mena de violència contra les dones.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 26 de Noviembre de 2018. Categorías: VIOLENCIA, IGUALTAT, 25N.

28

feb 2018

BLOGS CCOO PV

La igualtat és un dret

CCOO del les Comarques Centrals volem fer un crit a totes les treballadores i treballadors, a secundar la convocatòria dels aturs de 2h per torn, i a participar als distints actes, per reiterar el nostre compromís actiu amb l’eliminació de la discriminació laboral, econòmica i social de les dones.

Publicado por Susana Gisbert en BLOGS CCOO PV el 28 de Febrero de 2018. Categorías: IGUALTAT.

29

feb 2016

BLOGS CCOO PV

Avançar en igualtat

Per Manel Nieto, secretari general de CCOO a le Comarques del Nord

Publicado por en BLOGS CCOO PV el 29 de Febrero de 2016. Categorías: IGUALTAT.

Últimas entradas

Palabras clave