Categoría: ELECCIONS

16

sep 2019

BLOGS CCOO PV

Un acord al servei d'un poble

Apreciades lectores d’aquesta tribuna, vull aprofitar aquest espai per fer patent la preocupació que desde les CCOO sentim davant l'amenaça d'unes noves eleccions generals per falta d'acord entre les forces d'esquerra. D'ocórrer això, seria la segona vegada en un sol any que la ciutadania espanyola es veuria cridada a anar a les urnes. La quarta en quatre anys. I és que, la idea d'uns nous comicis és una possibilitat que està damunt de la taula.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 16 de Septiembre de 2019. Categorías: ACORD ELECTORAL, PACTE DE GOVERN, ELECCIONS.

16

abr 2019

BLOGS CCOO PV

Cites importants que tenim les treballadores i treballadores

Des de ben jove he estat envoltada de persones que em parlaven dels drets de les persones, aquesta paraula: DRETS, que tothom diem i reivindiquem, només saps apreciar-la quan es perden igual que moltes coses en la vida. Aquesta reflexió ve a col·lació perquè els drets que hui tenim són conseqüència de barallar-los en les taules, als carrers, en els centres de treball, i si no seguim en aquesta línia poden ser arrabassats. En fi, que si no els defensem, per si sols ni perduraran, ni tampoc vindran.

Publicado por Manuela Pascual en BLOGS CCOO PV el 16 de Abril de 2019. Categorías: ELECCIONS.

15

abr 2019

BLOGS CCOO PV

28 d'abril, defensem la democràcia

Benvolgudes lectores i lectors d'aquesta Tribuna de CCOO, en aquesta ocasió i amb motiu de les pròximes eleccions autonòmiques i legislatives a què estem convocades el pròxim dia 28 d'abril, vull, desitge i sent la necessitat de dirigir-me a vosaltres, des d’aquesta finestra, per socialitzar algunes de les reflexions i propostes que entenem des de CCOO PV necessàries.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 15 de Abril de 2019. Categorías: ELECCIONS.

26

mar 2019

BLOGS CCOO PV

Què podem perdre els treballadors i les treballadores?

Abril i maig, dos mesos de cites electorals de màxima importància. La primera per ser eleccions generals, i la segona en el nostre cas a les Corts Valencianes. I, llavors ací comencen a sorgir algunes preguntes. Què podem perdre els treballadors i les treballadores? O per contra, què podem guanyar?

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 26 de Marzo de 2019. Categorías: ELECCIONS.

6

jun 2016

BLOGS CCOO PV

Canviem el 26 de Juny

Amics i amigues d’aquesta tribuna, el 27 de maig vam realitzar l’acte central al teatre El Raval del 50 Aniversari de la constitució de CCOO al País Valencià com a sindicat. Davant d’aquest fet, nombroses han estat les ocasions en què se m’ha preguntat per què reclamava un canvi de govern. La meva resposta sempre ha estat la mateixa: estem davant d’una situació d’emergència social, necessitem un canvi radical. Unes polítiques que atenguen l’important, i seguint un ordre de prioritats.

Publicado por Manel Nieto en BLOGS CCOO PV el 6 de Junio de 2016. Categorías: ELECCIONS, PARTICIPACIO, POLITICA.

Últimas entradas

Palabras clave