Categoría: FINANAMENT

28

oct 2019

BLOGS CCOO PV

La resposta de la societat valenciana davant el finançament just

El pròxim 16 de novembre es compliran dos anys des de la data en què les valencianes i els valencians eixírem al carrer, de manera massiva, per reclamar un finançament just per a la nostra terra. Una gran manifestació impulsada pels sindicats CCOO PV i UGT PV, per tots els partits polítics, excepte el PP, i amb participació del Consell, la patronal, les universitats i el conjunt del teixit associatiu. Va ser necessari elevar el to de les reivindicacions davant un Estat que tendeix a invisibilitzar les demandes d'un territori que sempre s'ha mostrat lleial i solidari amb Espanya.

Publicado por Arturo León en BLOGS CCOO PV el 28 de Octubre de 2019. Categorías: FINANAMENT, TERRITORI, DEUTE, ESTAT, INVERSIONS.

19

nov 2018

BLOGS CCOO PV

La constància d'una reivindicació justa

Aquest 18 de novembre es compleix un any des de la gran mobilització que va traure al carrer forces polítiques, agents socials, entitats cíviques, organitzacions socials i culturals amb el consens més ampli que s'ha viscut al País Valencià des de la transició a la democràcia de l'Estat espanyol.

Publicado por Arturo León en BLOGS CCOO PV el 19 de Noviembre de 2018. Categorías: FINANAMENT.

17

nov 2017

BLOGS CCOO PV

Por una financiación justa, por un futuro mejor

CCOO PV ha firmado los acuerdos a favor de una financiación y unas inversiones justas. Con motivo del 1º de Mayo, incorporó entre sus reivindicaciones la modificación del sistema de financiación autonómico porque venía dando muestras de inequidad.

Publicado por Arturo León López en BLOGS CCOO PV el 17 de Noviembre de 2017. Categorías: FINANAMENT, 18N.

6

nov 2017

BLOGS CCOO PV

Raons de pes per a un finançament i unes inversions justes

Cal advertir que no pretenem fer un exercici de victimisme, ni molt menys qüestionar el caràcter solidari del sistema de finançament autonòmic, que està en la seua pròpia naturalesa i que compartim.

Publicado por Arturo León López en BLOGS CCOO PV el 6 de Noviembre de 2017. Categorías: FINANAMENT.

Últimas entradas

Palabras clave