Categoría: TARONJA

12

feb 2022

BLOGS CCOO PV

La crisi de la taronja

Sabem molt bé quins són els interessos mercantilistes que estan tirant per terra el preu de la taronja, però, nosaltres tenim clar la defensa dels milers de llocs de treball que comencen a estar en perill, i tanmateix defensem l’aportació del sector citrícola al medi ambient i a la sostenibilitat de les zones rurals.

Publicado por Andrés Bermejo Cutanda en BLOGS CCOO PV el 12 de Febrero de 2022. Categorías: TARONJA, RIBERA, MAGATZEMS, COLLIDORS.

24

ago 2020

BLOGS CCOO PV

Seguretat al camp en la nova campanya

D ’ací no res l’estiu se n’anirà i donarà pas a la tardor. Ens trobarem de nou davant del començament de la campanya de la taronja, que a la Ribera ocupa a més d’11.000 treballadors i treballadores entre magatzems i collidors.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 24 de Agosto de 2020. Categorías: TARONJA, COLLIDORS, CAMP, MAGATZEMS, SECTOR AGROALIMENTARI, CAMPANYA.

9

sep 2019

BLOGS CCOO PV

En defensa del camp

Vaig tindre el goig de llegir-me amb cura un extens i argumentat article signat per aleshores alcalde de Càrcer, Josep Botella. Un home què sap el que diu i per què ho diu, no debades ha segut Secretari General de La Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià i, a més a més una persona progressista amb un ferm compromís ciutadà, amb la seua terra, els llauradors i l’econòmica social.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 9 de Septiembre de 2019. Categorías: CANVI CLIMTIC, AGRICULTURA, TARONJA, CAMP, CTRICS.

27

jun 2019

BLOGS CCOO PV

Cavallers, va de bó!

El passat 15 de juny prengueren possessió els alcaldes i alcaldesses a tot arreu dels pobles a la Ribera. Això si, amb algunes incoherències personals i col·lectives amb un perfum del típic sainet valencià “voler clavar el clau per la cabota” i, més prompte que tard, assistirem segurament a mocions de censura per a no avorrir al personal.

Publicado por Josep Antoni Carrascosa en BLOGS CCOO PV el 27 de Junio de 2019. Categorías: AJUNTAMENTS, TARONJA.

Últimas entradas

Palabras clave