Categoría: DONA

15

mar 2021

BLOGS CCOO PV

La covid posa en risc l’avanç cap a la igualtat

La pandèmia colpeja les dones i ha intensificat la bretxa laboral de gènere durant el darrer any. Fa una setmana celebràvem el Dia Internacional de les Dones, fita que aprofitem per a posar sobre la taula les discriminacions i desigualtats que encara patim i exigir mesures que les corregisquen, per abastar la desitjada igualtat real i efectiva.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 15 de Marzo de 2021. Categorías: DONA, IGUALTAT, COVID, DISCRIMINACI.

12

mar 2019

BLOGS CCOO PV

Una més

Aquest 8 de març ha sigut una jornada per a la història. Un èxit clamorós de la lluita feminista, però el 8 de març també va morir assassinada una dona, una més. El dia 9 una altra, el 10 altra...

Publicado por Manolo Martínez Solera en BLOGS CCOO PV el 12 de Marzo de 2019. Categorías: 8 DE MAR, FEMINISTA, DONA.

8

mar 2019

BLOGS CCOO PV

Les necessitem a totes

No ens sobra cap dona, cap. Ni tan sols les que menyspreen, perquè ignoren, el llegat rebut i els noms d'aquelles que van esbrossar els camins pels quals ara transiten. Juntes som més fortes.

Publicado por Cloti Iborra Alcaraz en BLOGS CCOO PV el 8 de Marzo de 2019. Categorías: DONA, 8 MAR, DRETS, FEMINISME, IGUALTAT.

8

mar 2018

BLOGS CCOO PV

Cap a la vaga feminista

Aquest 8 de Març anem a la vaga. Denunciem la situació de discriminació i violències que patim les dones, exigim solucions, i clamem ben fort que volem una societat on el respecte i la igualtat entre les persones siga l’eix vertebrador.

Publicado por Cloti Iborra en BLOGS CCOO PV el 8 de Marzo de 2018. Categorías: DONA, FEMINISME, BRETXES, VIOLENCIA MASCLISTA, DESIGUALTAT, VAGA.

Últimas entradas

Palabras clave