Categoría: SALUT LABORAL

18

jul 2022

BLOGS CCOO PV

Estrés tèrmic

L'ésser humà té la capacitat de remeiar els efectes de les fonts calòriques, les activitats on pot estar exposat a unes càrregues de calor excessiva, ja que això pot posar en risc la seua salut. Hi ha activitats on aquest risc pot veure's incrementat per unes condicions climàtiques no favorables.

Publicado por Alejandro Molina Morcillo en BLOGS CCOO PV el 18 de Julio de 2022. Categorías: PREVENCI, SALUT LABORAL.

30

abr 2019

BLOGS CCOO PV

La necessitat d’una cultura preventiva

Val més curar-se amb salut, diu el refrany i ja se sap que quan ve el fred cal abrigar-se o el refredat ens deixa tocats durant una setmana. Ho aprenem des de ben xicotets, s'insisteix a casa, a l'escola, al centre de salut, etc. i té els seus efectes positius. Aquest principi preventiu bé ens vindria per al treball: Val més curar-se amb salut, perquè a la Comunitat Valenciana portem uns anys d'increments importants en sinistralitat laboral amb augments tant en accidents mortals, greus i lleus com en malalties professionals i és que la cultura preventiva no existeix en l'àmbit laboral.

Publicado por Juan Carlos Nuñez en BLOGS CCOO PV el 30 de Abril de 2019. Categorías: SALUT LABORAL.

14

may 2018

BLOGS CCOO PV

La salut laboral, un bé de totes

Durant el període de recessió s’optà bàsicament per estalviar i una de les partides damnificades va estar, i ho continua estant, la de seguretat i salut. Si anem a les dades, ens trobem que des de 2013, després de l’última reforma laboral, la sinistralitat laboral no ha deixat d’augmentar a la província de Castelló, a l’igual que a tot l’Estat.

Publicado por Albert Fernández en BLOGS CCOO PV el 14 de Mayo de 2018. Categorías: SALUT LABORAL, PRECARIETAT, ACCIDENTS, PREVENCIO.

Últimas entradas

Palabras clave